Referenties

“Impreso blinkt uit in klantvriendelijkheid en communicatie: rechtuit en eerlijk. Men levert super snel en is altijd correct. Ongeacht de opdracht, DTP-werkzaamheden of drukwerk, zaken doen met Impreso is altijd weer de moeite waard.”


Rob Mertens | Managing Director Herante“Informeel, flexibel, plezierig en zeker niet de duurste. De samenwerking met drukkerij Pietermans en MTB is in het verleden altijd al prettig geweest en Impreso zal hierdoor als serieuze sparringpartner alleen maar sterker staan. Voor Mosa zijn er genoeg zakelijke redenen om het contact voort te zetten, dus de deur staat van onze kant zeker open. Overigens geloof ik dat het andersom hetzelfde is: de mensen op de werkvloer zien ons net zo graag komen.”


Ruud Rijvers | Marketing Projects Koninklijke Mosa bv“De drukkerij van MTB, nu Impreso, slaagt er al vijf jaar in ons jaarboek, Jaarboek Maastricht om precies te zijn, op bijzondere wijze vorm te geven. De full service bestaande uit ontwerpen, opmaken, drukken en bezorgen vult de dienstverlening perfect in. Ook weet men naadloos en snel op veranderingen of aanpassingen in te spelen, dat is prettig. Niet alleen de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend, het eindresultaat is steeds weer professioneel en verrassend.”


René van den Bergh | Hoofdredacteur Jaarboek Maastricht

Een kleine greep uit ons assortiment

Onze range aan producten is veelzijdig. Van affiche tot leaflet, van uitnodiging tot sticker, we maken het. Kleinere oplagen, grote aantallen, elke variant is onze uitdaging.

Impreso

Watermolen 1
6229 PM Maastricht
Postbus 1585
6201 BN Maastricht
Telefoon: 043 382 44 11
Email: info@impreso.nl