Alles onder één dak

Winkel jij voor je drukwerk nog bij verschillende leveranciers? Dat hoeft nu niet meer. Impreso is jouw one-stop-shop voor al je drukwerk. We begeleiden je drukwerkproject van het drukklaar maken van je ontwerp tot de oplevering van het eindproduct. We denken met je mee in het hele proces. 

Ons geavanceerde machinepark bestaat uit zowel traditionele drukpersen als digitale printers, die we – soms gecombineerd – inzetten. Daardoor zijn we buitengewoon flexibel en kunnen we zowel grote oplagen als kleine aantallen zo efficiënt mogelijk produceren. Kwaliteit is ons visitekaartje. We leveren op tijd en zijn gespecialiseerd in uitdagende projecten en complex, hoogwaardig drukwerk.

Om kwaliteit te kunnen blijven garanderen, werken we continu aan het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen, vergroten van onze productiviteit en verkorten van de doorloop- en levertijden. Allemaal met maar één doel voor ogen: jou van de best mogelijke kwaliteit en service kunnen voorzien.

Korte historie en bedrijfsprofiel

Impreso BV werd in 2014 opgericht als samenwerkingsverband (joint-venture) tussen MTB Holding BV en drukkerij Pietermans, die opgeteld over circa zestig jaar ervaring in de grafische industrie beschikken. De leiding van Impreso is in handen van directeur-grootaandeelhouder Jack Pietermans en general manager Jos Driessen.

Gevestigd in Maastricht, werkt Impreso voor opdrachtgevers in de Euregio, die ons niet slechts als drukwerkleverancier zien, maar als partner. Onze klantenkring is zeer divers, met opdrachtgevers van verschillende omvang uit diverse sectoren en branches. We zijn er trots op dat de relaties met veel van onze klanten al jarenlang teruggaan en zien het als onze missie om ook op jou een blijvende indruk te maken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Impreso heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) hoog in het vaandel staan. Bij alles wat we doen, hebben we aandacht voor mens en omgeving. Voor ons is dat eigenlijk heel logisch. Gelukkig vinden veel van onze opdrachtgevers dat net zo vanzelfsprekend.

Geworteld in de sociale werkplaats MTB, bestaat 99% van ons personeelsbestand uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn in het bezit van het FSC-certificaat en onze machines en productiemethoden zijn bijzonder milieuvriendelijk.

PSO 30+ & PSO 3 gecertificeerd

Impreso is in het bezit van de hoogste trede op het gebied van MVO. Wij zijn PSO-trede 3 en PSO 30+ gecertificeerd. Als u een partnership aangaat met Impreso, dan vult u uw SROI-opdracht én MVO-Doelstelling in. “Wij zien het als onze missie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een waardevolle leer-werkplek te bieden, met als perspectief een vaste baan.”

Meer informatie over het PSO keurmerk lees je op de website.

PSO-keurmerk