Impreso

Onze basis is solide, dat steken we niet onder stoelen of banken.
We delen gelijke kernwaarden, zoals continuïteit, duurzaamheid en kwaliteit. Dat vinden we niet alleen persoonlijk van grote waarde, als samenwerkende partners dien je over dezelfde visie te beschikken. Als joint-venture hebben we meer overeenkomsten. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bijvoorbeeld, is waar naast dienstverlening veel aandacht naar uitgaat. Al met al hebben we ons op veel punten gevonden en zijn we complementair in diensten en producten.

Pietermans, wie we zijn?
Om te beginnen een familiebedrijf dat ruim 20 jaar actief is in Limburg en de Euregio. Maar ook, offset drukken, met oog voor professionaliteit en hoogwaardige producten. Kwaliteit is wat we goedkeuren, wat minder is, daar staan we niet achter. Net zoals duurzaamheid onze aandacht heeft. Duurzaamheid is belangrijk, niet alleen voor het milieu maar zeker ook voor de toekomstige generatie en die ons allemaal aangaat.

MTB, kleurrijk component!
Waar we voor staan, daar kunnen we kort over zijn. Heel gewoon, we zijn ‘gewoon’. Vakmensen met plezier in hun werk. Wie zijn wensen voorlegt wordt uitermate vriendelijk bediend en geadviseerd. Zo moet het, vinden we. Kom gerust een keer kijken, en ervaar zelf hoe modern, actueel en anno ‘NU’ ons bedrijf is.

Een kleine greep uit ons assortiment

Onze range aan producten is veelzijdig. Van affiche tot leaflet, van uitnodiging tot sticker, we maken het. Kleinere oplagen, grote aantallen, elke variant is onze uitdaging.

Impreso

Watermolen 1
6229 PM Maastricht
Postbus 1585
6201 BN Maastricht
Telefoon: 043 382 44 11
Email: info@impreso.nl