Offsetdrukken

Offsetdrukken staat voor drukken op een traditionele drukpers met drukplaten. Offsetdrukwerk is bij grotere oplages voordeliger dan digitaal printen, vanwege de relatief lage (variabele) kosten per afdruk. Offsetdrukwerk geeft de fijnste details en kleurnuances perfect weer, zelfs op verschillende soorten papier. Een uitkomst voor diverse huisstijluitingen. Ook als je speciaal papier of een luxe finishing wenst voor je drukwerk heeft offset vaak de voorkeur.

Bij Impreso hebben we de ‘Rolls-Royce’ onder de drukpersen in huis: de Heidelberg Speedmaster XL 75, die tot wel 18.000 afdrukken per uur kan maken.

Digitaal printen

Bij digitaal printen hoeft er niet eerst een drukplaat te worden gemaakt, zoals bij offsetdrukken. Daardoor is digitaal printen in kleinere oplagen voordeliger dan offset. Ook bij spoedklussen biedt het uitkomst. Qua kwaliteit doet digitaal printen bij standaarddrukwerk niet of nauwelijks onder voor offset. Digitaal printen maakt het bovendien mogelijk om bijvoorbeeld mailings en andere vormen van 1-op-1-marketing te personaliseren.

Voor digitale prints maken we bij Impreso gebruik van de high-speed productieprinters van Canon.

Veredelen drukwerk

Wil je de levensduur van je drukwerk verlengen of de uitstraling ervan verbeteren? We kunnen verschillende veredelingstechnieken toepassen om je drukwerk te beschermen en/of verfraaien. Lamineren bijvoorbeeld is een uitstekende manier om je drukwerk te verstevigen en tegelijk de gewenste uitstraling te geven. Dat laatste kun je trouwens ook bereiken met UV-lakken. UV-spotten is een techniek om delen van je drukwerk te accentueren met een laklaag, zoals je bedrijfslogo.

Afwerking drukwerk

Het afwerken van je drukwerk kan een praktisch doel hebben. Zoals rillen, om folders makkelijker te vouwen. Of perforeren, voor het aanbrengen van scheurlijnen in bijvoorbeeld tickets. Maar er zijn ook afwerkingsvormen die puur ter verfraaiing zijn. Met stansen kunnen we elke gewenste vorm uit je drukwerk snijden. En door met pregen een vorm in het papier te persen, kunnen we bijvoorbeeld je logo van reliëf voorzien.

Grootformaat print en sign

Impreso drukt en print ook in grootformaat, op diverse materialen: papier, karton, canvas, vinyl, kunststof en plexiglas. Daardoor kunnen we ook onder andere banners, borden, doeken, posters, stickers en vlaggen voor je produceren.

DTP

Onze interne dtp’ers zorgen ervoor dat je drukwerkproject geen valse start kent, ook al heeft je ontwerper een steekje laten vallen. Een bestand wordt bijvoorbeeld niet automatisch afgekeurd als het niet aan de aanleverspecificaties voldoet; kleine wijzigingen brengen we kosteloos aan. Upload je per ongeluk een leeg bestand? Dan hoef je niet bang te zijn dat je drukwerk blanco wordt opgeleverd.

Online diensten

Impreso biedt je verschillende online tools voor het snel en gemakkelijk bestellen van je zakelijk drukwerk. Drukwerkbestanden lever je eenvoudig aan door ze te uploaden via onze gebruikersvriendelijke webmodule. In onze webshop kunnen je medewerkers eenvoudig zelf visitekaartjes opmaken volgens je huisstijl en ze direct bestellen. En in ons webportaal beheren we je voorraad huisstijldrukwerk.

Mailings

Door onze samenwerking met MTB Business Post kunnen wij drukwerk zoals mailings rechtstreeks vanuit onze drukkerij bezorgen– 5 dagen per week, binnen 24 uur, binnen heel Nederland en tegen een scherp tarief. Bij welke andere drukker vind je die service?